Galerij

Hemelvaart

Encuentro cultural entorno al día de la AscensiónEl 26 de Mayo de 2022 realizamos el evento de Hemelvaart. Un encuentro cultural entorno al día de la Ascensión. Tuvimos una hermosa jornada con presentaciones, talleres de danza latinoamericana, música latina y bocadillos. Logramos hacer este evento posible gracias. a la organización Serve the City, Jan van der Ploeghuis, Stichting Nuestra Casa y la financiación de Cultuur  Concreet.

Yoga-Picknick 2022

Op 24 juni 2022 organiseerde het team van Carretera para Mujeres een dag vol yoga en picknick. Hoewel het buiten was georganiseerd, hielp het weer niet mee. Maar dit weerhield ons er niet van om te genieten van een heerlijke dag. We ontspannen, we leren meditatie-oefeningen, we strekken zich uit en elimineren alle opgehoopte negatieve gedachten. Daarna hebben we samen gegeten en elkaar wat beter leren kennen.

Workshop orale preventie

Op 28 mei 2022 hadden wij het genoegen de tandarts Diana Plaza aanwezig te hebben. Ze leerde kinderen van 3-12 jaar over het belang van mondhygiëne. Hij legde de ouders uit over het tandheelkundig systeem in Nederland. En tot slot deelde hij cadeautjes uit voor de kleintjes en prijzen voor de volwassenen. (De gezichten van kinderen worden bewaard vanwege hun recht op privacy.)

Over ons

HOE TE HELPEN

het formulier

Als je net bent aangekomen, WELKOM.

Als je al weggaat, KOM SNEL TERUG.

nl_NLNederlands